Kako da zalepite Vašu nalepnicu.. 

Pre nego što počnete sa lepljenjem nalepnice na zid ili neku drugu ravnu površinu, preporučujemo Vam da dobro pročitate naša uputstva za lepljenje. Kako biste postigli najbolji mogući rezultat, potrebno je da sledite naša uputstva korak po korak.

  1. Površina na koju nanosite nalepnicu neophodno je da bude čista, ravna I suva. Poslužite se pamučnom krpom kako biste pripremili površinu za lepljenje nalepnice. Postavite nalepnicu na neku ravnu površinu, najbolje sto, tako da je papir na kome je nalepnica odpštampana okrenut licem na dole. Pređite rakelom (kreditnom karticom, lenjirom, krpom I slično), celom površinom nalepnice od sredine ka krajevima par puta kako bi se transfer folija što bolje zalepila na nalepnicu. Postavite Nalepnicu na željenu poziciju i krep ili nekom drugom samolepljivom trakom je pričvrstite, u svaki gornji ćošak  i celom dužinom po sredini.
  2. Skinite krep traku sa jednog kraja i polako počnite da odvajate transfer zajedno sa nalepnicom od belog pozadinskog papira koji predstavlja podlogu, do polovine nalepnice gde ste zalepili krep traku.
  3. Kada ste nalepnicu odlepili zajedno sa transferom, uzmite makaze ili skalpel i polako odsecite beli pozadinski papir, pazeći da ne dodirujete lepljivi deo nalepnice.
  4. Ponovo uzmite rakel (kreditnu karticu, lenjir, krpu I slično) i polako krenite od sredine nalepnice ka gore, ravnomerno da lepite nalepnicu na zid.
  5. Kada ste uspešno zalepili gornji deo nalepnice, polako skinite krep traku sa sredine i donjih krajeva nalepnice i počnite polako da pozadinski papir odvajate od nalepnice i transfer folije, pritom rakelom ravnomerno prelazite preko transfer papira lepeći nalepnicu na zid.
  6. Rakelom pređite nekoliko puta preko transfer folije kako biste bili sigurni da se nalepnica dobro zalepila na zid.
  7. Nakon ovoga polako počnite da uklanjate providnu transfer foliju od gornjeg desnog ugla ka donjem levom uglu nalepnice, pritom pazeći da nalepnica ostaje zalepljena na željenom mestu.
  8. Čestitamo! Uspešno ste zalepili Vašu nalepnicu!

Ukoliko, imate bilo kakvih nedoumica i dodatnih pitanja vezano za lepljenje nalepnica, molimo Vas da nas kontaktirate putem maila i mi ćemo Vam rado pomoći.

Klikni na sliku da je uvećaš