Šta je nalepnica za zid?

Šta je nalepnica za zid?

Nalepnice za zid su samolepljive, vodootporne nalepnice izrezane od tanke vinil folije u dimenizijama i motivom koji Vi iazeberete. Nalepnica za zid je tako urađena da je oblast oko motiva izrezana, nema transparentne oblasti na nalepnici, i nalepnica se tako nanosi na zid ili neku drugu ravnu površinu čime lako i brzo ulepšava prostor po Vašoj želji.

Na koje površine se nalepnica može zalepiti?

Nalepnice se možete zalepiti na gotovo sve površine. Najbolji rezultati se dobijaju ako nalepnicu aplicirate na glatku i ravnu površinu, kao što su zidovi, prozori, ormari, police, ogledala, pločice, vrata, frižideri, kuhinjski elementi itd. U slučaju da se dvoumite i da niste sigurni da će Vaša nalepnica moći da se zalepi na površinu po Vašoj želji slobodno nas kontaktirajte i potražite naš savet.

Da li mogu da istu nalepnicu koristim više puta?

Ne. Jednom iskorišćena nalepnica ne može se ponovo upotrebiti.

Da li je moguće prilagoditi ili tražiti drugačiji dizajn i dimenzije nalepnice?

Naravno ! Dovoljno je da nam pišete i da nas obavestite o dizajn i dimenzijama koje su Vama potrebne.

Koja je maksimalna dimenzija nalepnice?

Maksimalna veličina nalepnice je 125cm po visini, širina po želji. Takođe, u posebnim slučajevima može se kombinovati više manjih nalepnica ukoliko želite znatno veću nalepnicu.

Prilikom lepljenja na šta treba obratiti pažnju?

Najvažnija stvar na samom početku lepljenja jeste da površina na koju se lepi nalepnica bude potpuno čista. Da biste to postigli, možete pamučnom krpom da prebrišete površinu na koju želite da nanesete nalepnicu. U slučaju da površina nije čista, može se desiti da se lepak pomeša sa prašinom i da prilikom skidanja nalepnice dodje do ostavljanja fleka na Vašem zidu. Za velike nalepnice najvažnije je da imate nečiju pomoć. A ako nalepnicu ne možete da nanesete odjednom, krenite polako, tako što ćete polako pritiskajući transfer foliju tupim predmetom, nanositi nalepnicu deo po deo.

Da li je zidne nalepnice lako zameniti?

Jeste. Nalepnice su napravljene od tanke vinil folije i brzo se skidaju sa površina pri čemu ne ostavljaju  tragove, niti se pravi veliki nered. Svakako ne garantujemo da nećete imati nekih problema prilikom skidanja nalepnica sa zida na kom je boja nanešena više puta.

Kako ću dobiti svoju nalepnicu?

Nalepnicu ćete dobiti upakovanu, koju ćemo poslati putem kurirske službe na adresu koju ste naveli kao adresu prijema Vaše narudžbenice.

Na koji način mogu da platim nalepnicu?

Naručene nalepnice se plaćaju pouzećem pri preuzimanju proizvoda od kurirske službe.

Šta da radim u slučaju ako nisam dobio/la potvrdu o naručenoj nalepnici preko e-maila?

U ovom slučaju je najverovatnije da ste pogrešno uneli e-mail adresu u formularu koji ste popunjavali na sajtu ili je Vaš mail otišao u SPAM folder. Ako želite potvrdu da smo dobili Vašu narudžbenicu posaljite nam mail u formularu koji se nalazi na kontakt strani i mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.