Na našem sajtu možete naći veliki broj nalepnica za zid, ali ukoliko imate neku posebnu ideju ili želju tu smo da učinimo sve što je u našoj moći da Vam izađemo u susret.
Pošaljite nam mail sa Vašim fajlom i zahtevom, i u zavisnosti od Vaše želje i traženih dimenzija, mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti i proslediti podatke o ceni i mogućnosti izrade.
U zavisnosti od Vaše želje, nudimo Vam štampu na samolepljivoj, vodootpornoj pvc foliji, platnu i canvas platnu.

Ne zaboravite da kvalitet štampe zavisi od kvaliteta slike i pripreme koju nam pošaljete!

Naš savet je da bilo da slikate fotoaparatom, bilo da skidate fotografiju sa googla, obratite pažnju na rezoluciju slike, jer se najbolji rezultati postižu sa fotografijama visoke rezolucije, većih od 3000px i 2MB. Za dobre rezultate dovoljno se fotografije od 1600x1200px i prosečno oko 600KB. Svaka fotografija ispod 400KB verovatno neće zadovoljiti Vaše želje i neće biti zadovoljavajuća za dalju štampu.
Ako pak, želite da neku staru sliku štampate na platnu, prvo je morate skenirati i u tom slučaju treba da je skenirate minimum u 150dpi da biste dobili dobre rezultate, ili u većoj rezoluciji tj. 300dpi za odlične rezultate štampe.
Što se tiče vektorkih fajlova, neophodno je da prvo sadržaj fajla, pogotovo fontove prebacite u krive (eng. curves).

Maksimala veličina fajla koji možete poslati na naš server je 15MB, a vreme potrebno da se slika pošalje isključivo zavisi od Vaše internet konekcije.
Podržani formati su: JPG, PNG, PDF, TIFF, EPS, AI, CDR.

Ваше име (обавезно)

Ваша е-пошта (обавезно)

Ваша напомена

Ваш фајл